Valutor:

Frakt & Returer

Frakt & Retur

1 Vi erbjuder våra kunder en snabb och handlar gärna frakt behandling. International Air International Express Company EMS, DHL, TNT. Leveranstiden beror på destination. Vänligen bekräfta din leveransadress innan lön för det, är det bäst att lämna telefonnummer för kontakten. Bakom Ange en giltig e-postadress och kontrollera e-post efter att du har köpt aktuell information.
2 objekt skickas normalt inom 3 dagar efter betalning har verifierats (lör & Sun och de flesta allmänna helgdagar undantagna).
3 När du får paketet, skickar vi dig som spårningen numrerar när dessa blir tillgängliga. Paket genomfarten tid tar normalt 7 till 14 dagar beroende på destination, semester och faktorer utanför kontroll av posttjänsten. Om det finns en liten "fördröjning, vänligen ha mer tålamod.
beställningar
Efter beställning, kolla din e-post för att bekräfta e-post orderbekräftelse kommer att skickas till dig. Detta kommer att ta 7-9 arbetsdagar att komma fram till din dörr. Dessutom kommer vi att ha två dagar för bearbetning och leverans. Inom 24-48 timmar, kommer vi att skicka dig ett spårningsnummer när du får din beställning.
För Annullering
Avbokning måste begäras innan beställningen skickas. Eftersom vi har att göra med så snart som möjligt inom 6-8 timmar efter att beställningen av alla beställningar, så vi är inte alltid möjlighet att avbryta efter att ha gjort en beställning. Jag hoppas att du förstår denna viktiga punkt. När beställningen har skickats, kommer det att behandlas som en begäran om uppsägning i enlighet med returpolicy. Om du avbryter order före leverans, kommer vi att betala en hållare. 15% Belopp hoppas du kan förstå denna viktiga punkt.
återbetalnings~~POS=TRUNC policy~~POS=HEADCOMP
1 Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss. 2 Om åter paketet inte alla tillbehör och reservdelar levererade kostnaden för tillbehör och reservdelar kommer att dras av från det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell återbetalning.
3 Om du av någon anledning, storlek, färg, eller återbetalning är under namnet "skillnad", kommer fraktavgiften dras av från det totala produktpriset.
återgång politik
Returer eller byten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpte produkten via hemsidan, och det är inom 30 dagar efter mottagandet. Kontakta oss om du behöver returnera eller byta tillbaka. Alla paket skall skickas som leveransadress amerikansk Bekräftelse Mail, UPS eller Federal Express. Via en metod spårbar Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. När vi har fått din retur, kan det ta upp till 5 bankdagar för din retur eller utbyte att slutföra.
Back
adidas. nike. ecco - Copyright @2020 www.jonlesage.com.